20 February 2012

1
Komen

#3 awesome muslimah : wanita disamakan object,

ape khabo semua.? sihat dok blake? minggu ni agak meletihkan sebab DK dlm minggu praktikal. dan yang best sekali untuk semester 3 ni, DK ak berhadapan dengan bayi,, tengok orang bersalin kat labour room. ketaq lutuit wehhhh.

okeyhla, tapa membuang masa menekan keyboard ni, DK akan teruskan agenda kita. korang tahu tak kebanyakkan wanita hanya dijadikan objek bagi pihak - pihak yang tertentu. contohnya :


bila korang tengok gambar ni korang terpikir tak bibir sape la yang seksi sangat ni. tak rasa cam perempuan dipergunakan ke?? yela ambik gambar bibir jep. tapi muka tak nampak. camne la nak femes kalo gituyh an.... nampak sangat bibir wanita itu hanyalah sebagai object.

kadang - kadang tuyh dyorang letak gambar perempuan yang takde kaitan langsung denga iklan yang sebenar.


macam iklan ni. kenapa la perlu letak perempuan yang separuh nak bogel sebagai model iklan ni. padahal ini iklan makanan jep. memang xde kene mengene langsung.

tahu tak, iklan tepi jalan yang seksi meksi macam ni la buat ramai orang eksiden. apo nok dikato..?

terima kasih daun keladi

1 comment:

MatahatyCikMentega said...

iklan ngn wanita...ssh nk pisah kn...dunia2...ngee..
tgglkn jejak dcni...:)
visit me back yaa...
http://matahatycikmentega.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥